Disse ting er vigtige at få styr på inden brylluppet

Disse ting er vigtige at få styr på inden brylluppet

Når du først er faldet på knæ, eller er blevet friet til, begynder den store planlægningsproces frem mod den store dag. Datoen er måske blevet sat, og det er nu, at du og din partner for alvor skal til at have styr på alle de praktiske gøremål, inden at I endelig kan sige “ja” til hinanden og fejre jeres kærlighed. Herunder får du et overblik over nogle vigtige ting, som du og din kommende ægtefælle bør få styr på inden brylluppet – og uden at gå på kompromis med jeres drømme.

Skab et overblik over de økonomiske anliggender

Et bryllup løber ofte op i mange tusinde kroner. Dit eget bryllup er dog også en begivenhed, som du forhåbentligt kun skal opleve én gang i dit liv. Derfor skal du naturligvis heller ikke gå på kompromis med dine drømme. Der er mange udgifter til et bryllup – specielt hvis I er et par, der ønsker at fejre den store dag med en masse mennesker, som I holder af. Det kan for eksempel være maden, drikkevarerne og måske skal I endda også dække udgifterne på en hotelovernatning – hvis nogle af jeres gæster eksempelvis kommer langvejs fra. 

I har måske en opsparing, hvor alle pengene til brylluppet står klar. Er det ikke tilfældet, kan I overveje, om I skal tage et lån til at dække nogle af udgifterne. Det kan eksempelvis være et kreditlån, som du nemt og hurtigt kan tage online.

Det handler blot om, at I ikke går på kompromis med jeres drømmebryllup på grund af et par tusinde kroner.

bryllupsfotograf

Find den rigtige fotograf

Jeres bryllup skal naturligvis ikke løbe op i en million – og det er jo heller ikke fordi, at I skal gå ud og låne penge, der sætter jer i gæld de næste mange år. Der er mange ting, som du kan gøre billigt til et bryllup, uden at du går på kompromis med dine inderste bryllupsdrømme. Der er dog én ting, som du ikke bør spare dine penge på. Det er bryllupsfotografen. Du bliver forhåbentligt kun gift én gang i dit liv, hvorfor du naturligvis skal have nogle ordentlige billeder, der kan forevige den store dag.

Derfor anbefales det, at du og din partner sætter jer ned og finder den perfekte bryllupsfotograf, der tager nogle billeder, som falder i jeres smag.

Der er masser af skønne steder i København til bryllup

Få styr på gæstelisten og ønskelisten

Det er også ret tidligt i processen, at I bør få styr på gæstelisten og ønskelisten. Specielt gæstelisten. Ønsker kan jo altid tilføjes undervejs. Gæsterne skal I derimod have inviteret i god tid, således at de kan sætte dagen af til at fejre jer. Når I har styr på gæsterne, bliver det ligeledes lettere at få styr på menuen – eksempelvis antallet af kuverter.

Ønskelisten er også en god ting at få styr på hurtigt. I forlængelse heraf kan det være en god idé at finde en gavekoordinator – eksempelvis et familiemedlem – som kan holde styr på, hvad I får af de forskellige gæster. På den måde slipper I for at modtage otte identiske lysestager.

Læs også: